Прибирання лікарняних комплексів міста Кременчука

Прибирання приватних та державних лікарняних комплексів - це професійний клінінг на вигідних для вас умовах!

Для підтримки чистоти лікарняних закладів міста пропонуємо скористатися нашою послугою «Прибирання лікарняних комплексів». 

Замовляючи послугу «Прибирання лікарняних комплексів» від нашої клінінгової компанії «ProZori», ви отримуєте якісний клінінг та оперативне виконання роботи нашими спеціалістами. 

Прибирання лікарняних приміщень потребує підвищеної ретельності. Ми розуміємо, що маємо справу з лікарнею, тому використовуємо належний інвентар та миючі засоби, які затверджені для лікарень. 

Спеціалісти нашої компанії «ProZori» проходили навчання у відомих інфекціоністів України, тому ми можемо професійно проконсультувати персонал лікарні стосовно безпечного щоденного прибирання та підтримання чистоти лікарняних приміщень в належному та безпечному для пацієнтів стані.

Для розрахунку вартості клінінгових послуг наш спеціаліст виїжджає на об’єкт для оцінки. Разом із замовником  ми узгоджуємо зручний день та час прибирання, щоб виконання нами замовлення не заважало звичайному графіку роботи лікарняного комплексу.

Для замовлення послуги перейдіть по кнопці ЗАМОВИТИ і ми зв'яжемося з вами в найближчий час!

Замовлення послуги/консультації

Заповніть цю форму, будь ласка, щоб замовити наші послуги або консультацію.

Ми зв’яжемся з вами в найближчий час, уточнимо деталі замовлення та домовимося про зустріч.

Заказ услуги

Пожалуйста, заполните данную форму, чтобы заказать наши услуги либо консультацию. В ближайшее время мы свяжемся с вами, уточним детали и договоримся о стоимости и времени выполнения заказа.